Skupština!

Jelena uspostavlja videokonferenciju s predsjednicom

Održali smo godišnju skupštinu, i došlo je vrijeme promjena u HMD-u… Kao što mnogi od vas znaju, naša dosadašnja dopredsjednica Jelena, povedena Ješkinim primjerom, uskoro emigrira preko bare. Tako su naši prijatelji Amerikanci, u dva vješta zamaha sabljom, troglavoj zvijeri HMD-a odrubili dvije najiskusnije i najsposobnije glave. Hvala, Ameri. S druge strane, otkako nam je svima svijest premještena u svjetlucavi strujni oblak koji nazivamo “Inter-net”, odljev mozgova više nije što je nekad bio! Metaforički rečeno, našoj mitskoj zvijeri srce još uvijek kuca, snažnije no ikad, i tamo gdje odrubiš jednu glavu časom niknu dvije nove. Novi, transatlantski Upravni odbor HMD-a sad broji pet glava: Ješka i Jelena su članice, Lejla je nova tajnica, Matija novi dopredsjednik a ja (Zec) novi predsjednik. Osim smjene vlasti i odgovarajuće izmjene statuta udruge, Jelena nam je podnijela izvještaj o aktivnostima HMD-a u protekloj godini, raspravljali smo o (brojnim, fantastičnim) planovima za budućnost i, naravno, družili se uz jelo i piće do krupnih večernjih sati.

Tajnica priprema hranu

Novi Upravni odbor se obvezao, kao i dosadašnji, posvetiti svoje vrijeme i snagu  istraživanju mrava i promicanju mirmekologije, te održati (ako ne i nadmašiti!) razinu administrativne izvrsnosti koja odlikuje HMD od njegovog osnutka.

Ali glavna snaga HMD-a su njegovi motivirani i talentirani (da ne kažem fanatični i genijalni) članovi–i presretni smo kakav smo tim okupili. Hvala svima koji su došli sastančiti i družiti se s nama. Učinili ste jednu peteroglavu zvijer jako ponosnom.

Oglasi

0 Responses to “Skupština!”



  1. Napiši komentar

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s




Oglasi

%d bloggers like this: