Novosti iz mravljeg svijeta

Zdravi bili svi naši dragi čitatelji!

Ovog puta imam za vas čak 3 nove vijesti. Sve su se dogodile u petak 5.11. Dakle, krenimo redom.

Prvo, u 14 sati u knjižnici ‘Savski Gaj’, Ivan i ja (Matija) održali smo drugo predavanje/radionicu o mravima za osnovnoškolsku djecu (4. razred). Bilo je i više nego uspješno. Ivan je sve ispredavao kao spada, bez zastajkivanja i filozofiranja, glinamol radionica je završila bez žrtve, a kviz je također prošao bez incidenata (osim što smo imali malih problema sa timskim radom pa je učiteljica vikala). Nakon svega smo još i dobili poklone od knjižnice, bilježnice obljepljene lakiranim lišćem. Good job Ivane i Matija!

Drugo, navečer u 18 sati održan je dugo očekivani sastanak sekcije za nove (i stare) članove. Došlo je čak 12 novih ljudi! Rekordan broj do sada, što dokazuje da se trud sa letcima isplatio:) Na sastanku smo pričali malo o mravima, a više o sadašnjem radu sekcije te o budućim planovima iste. Atmosfera je bila ugodna pa smo se svi fino opušteno družili i pričali. Highlight sastanka je bio kada nas je Vedran pohvalio da smo super sekcija i rekao je brucošima da s nama mogu puno naučiti i da smo jako zabavni likovi. Hvala Vedrane! Sve u svemu, vrlo uspješan prvi sastanak.

Treče, nakon što su u Biusu poslije sastanka ostali samo stari članovi, dogodilo se nešto iznenadno, naime, Zec je predao svoje vodstvo Borisu! (kasnije se ispostavilo da se to već duže vrijeme dogovaralo). Tako da smo sada voditelji Boris i ja. Kako stvari sada stoje, biti će ovo vrlo aktivna i, nadam se, plodna akademska godina za mirmekološku sekciju!

Oglasi

0 Responses to “Novosti iz mravljeg svijeta”  1. Napiši komentar

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s
Oglasi

%d bloggers like this: